Een gratis bedrijfscheck? Zet uw eerste stap naar een 100% veilige omgeving!

Waarom uw verbandtrommel laten controleren en hervullen door Best Safe?

BestSafe zorgt voor een 100% veilige omgeving. Wij zijn een energieke organisatie met zeer uitgebreide kennis die garant staat voor kwaliteit. Onze uitdaging is u ontzorgen voor al uw brandveiligheid en bedrijfsveiligheid. U heeft maar 1 aanspreekpunt en bespaart u tijd én geld.
Wij verzorgen alles op het gebied van:
– Scholing en nascholing BHV

  • Cursussen (kinder)EHBO en reanimatie
  • RI&E en ontruimingsplannen
  • Levering van producten voor de brand- en bedrijfsveiligheid;
  • Controles op uw blusmiddelen, noodverlichting, verbandtrommels en aanwezige AED’s.

Daarnaast zijn we een door het KIWA/NCP erkend REOB onderhoudsbedrijf. Hierdoor bent u altijd verzekerd van kwalitatief onderhoud. Voor meer inhoudelijke informatie over de verbandtrommels kunt u een kijkje nemen op onze service en onderhoudspagina.

Allround specialist in brand- en bedrijfsveiligheid

Naast het controleren en hervullen van verbandtrommels kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van diverse brandblusmiddelen en brandveiligheidsartikelen, het verstrekken van BHV cursussen en het opstellen van ontruimingsplattegronden. Als allround brandveiligheidsspecialist werkt BestSafe ook voor Ekkerweijer recreatie, GL Plastics, MatTech en diverse gemeentes. Wilt u weten wat BestSafe voor u kan betekenen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op door te bellen met 0499-851388 of te mailen naar info@bestsafe.nl!