BHV cursus

Als expert op het gebied van veiligheid en preventie zijn wij de aangewezen partner voor uw jaarlijkse BHV-cursus. U krijgt een complete opleiding waarbij alle aspecten van veiligheid op de werkvloer aan bod komen. Wij bieden zowel de basiscursus BHV als de herhalingscursus aan.

EHBO cursus

Tijdens deze cursus leer je op de juiste manier Eerste Hulp te verlenen op uw werk, op straat, maar ook thuis. U leert bijvoorbeeld wat u moet doen als iemand zich in zijn vinger snijdt, zich bij het uitstappen uit de bus verstapt of in de rij bij de kassa in elkaar zakt.

AED/Reanimatie cursus

Je leert tijdens deze cursus een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen bij een harstilstand en bewusteloosheid. Je leert gebruik te maken van een Automatische Externe Defibrillator, ook wel AED genoemd.


VCA cursus

De VCA  cursus + examen volgt u als u moet kunnen aantonen dat u de basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) beheerst. De cursus en het examen richten zich op werknemers met uitvoerende taken in risicovolle werkomgevingen. Bij het succesvol afleggen van het examen ontvangt u het B-VCA certificaat.

Code 95 nascholing

Code 95 is een aanduiding op het rijbewijs, die achter een voertuigcategorie is geplaatst . Deze code is verplicht voor het beroepsmatig besturen van een voertuig waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) noodzakelijk is. De code is vijf jaar geldig en kan verlengd worden door het volgen van nascholing.  Deze nascholing is bij BestSafe te volgenen. Code 95 is verplicht voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken. Dit is geregeld in de Richtlijn vakbekwaamheid.

Training op maat

Bij BestSafe zijn er verschillende trainingen en cursussen te volgen. Al deze trainingen en cursussen kunnen ook op maat gemaakt worden voor u bedrijf. Hiervoor komt een medewerker van BestSafe van te voren langs om te overleggen wat u wel en wat u niet in de cursus die gepland staat wilt terug laten komen.