Een gratis bedrijfscheck? Zet uw eerste stap naar een 100% veilige omgeving!

Onderhoud blusmiddelen in Eindhoven, Best en omgeving?

BestSafe voert deskundige controles uit conform de laatst geldende NEN-normen!
Beschikt uw gebouw of bedrijfspand in Eindhoven, Best en omgeving over het ouderhoud van blusmiddelen? Dan moet deze conform NEN-norm 1594-2006 jaarlijks worden gecontroleerd en om de vijf jaar worden beproefd. Een goed werkende blusleiding is bij een brand namelijk van groot belang om het bluswater zo snel mogelijk bij de brandhaard te krijgen. BestSafe voert deze controles uit op deskundige wijze en conform de laatst geldende NEN-normen. Wilt u direct een afspraak maken over hoe u uw blusmiddelen moet onderhouden? We staan u graag te woord via 0499-851388!

Waarom uw blussers door Best Safe laten onderhouden?

BestSafe zorgt voor een 100% veilige omgeving. Wij zijn een energieke organisatie met zeer uitgebreide kennis die garant staat voor kwaliteit. Onze uitdaging is u ontzorgen voor al uw brandveiligheid en bedrijfsveiligheid. U heeft maar 1 aanspreekpunt en bespaart u tijd én geld.
Wij verzorgen alles op het gebied van:
– Scholing en nascholing BHV

  • Cursussen (kinder)EHBO en reanimatie
  • RI&E en ontruimingsplannen
  • Levering van producten voor de brand- en bedrijfsveiligheid;
  • Controles op uw blusmiddelen, noodverlichting, verbandtrommels en aanwezige AED’s.

Daarnaast zijn we een door het KIWA/NCP erkend REOB onderhoudsbedrijf. Hierdoor bent u altijd verzekerd van kwalitatief onderhoud. Voor meer inhoudelijke informatie over de periodieke controle van noodverlichting kunt u een kijkje nemen op onze service en onderhoudspagina.

Allround specialist in brand- en bedrijfsveiligheid

Naast het onderhouden van uw noodverlichting kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van diverse brandblusmiddelen en brandveiligheidsartikelen, het verstrekken van BHV cursussen en het opstellen van ontruimingsplattegronden. Als allround brandveiligheidsspecialist werkt BestSafe ook voor Ekkerweijer recreatie, GL Plastics, MatTech en diverse gemeentes. Wilt u weten wat BestSafe voor u kan betekenen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op door te bellen met 0499-851388 of te mailen naar info@bestsafe.nl!